2012. október 17., szerda

II. 35. ~Vége...vagy mégsem?!*


                                            
Leah szemszögéből:

A lehető legszebben és leggyorsabban rendeztük be a lakásunk Harry-vel, de még így is késő este végeztünk. Már 12 volt, mire elmondhattuk, hogy készen vagyunk mindennel.
Nagyon szép lett a házunk. Igazán otthonos és kedves.
 - Harry. Én elmegyek zuhanyozni. - csókoltam meg, és el is indultam fel.
A zuhany alatt olyat éreztem, mint még soha. Le sem tudom írni milyen. A boldogság és a szerelem volt a fő érzelem bennem, de motoszkált még ott más is. Olyan érdekes érzés. Olyan "Tökéletes minden!" érzés. Hiszen megvan az ajándékboltom, egy csodás házban élek Harry-el, a szerelmemmel. Ilyen még soha nem volt. Mintha az eddig érzett boldogságaim csak apró örömök lettek volna ehhez képest. Ismét előtört belőlem az az érzés, hogy mennyire szeretem ezt a csodálatos embert. Elzártam a vizet, és megfogtam a törölközőt. Vele akartam lenni, így siettem ki. Felkaptam az egyik pizsamám. Bementem a hálószobába. Harry a kör alakú ágy közepén feküdt. Odamentem. Már vártam, hogy elmosolyodik mikor meglát, és én megcsókolom, de nem így lett. Harry a világ legédesebb módján elaludt. Összegömbölyödve, mint egy kisfiú. Gondolom fázott kicsit alsóban, azért húzta így össze magát.  A göndör fürtjei az arcába lógta, és békésen szuszogott. Biztosan engem várt, de nagyon fáradt volt, így elaludt. Betakartam, majd befeküdtem mellé. Lekapcsoltam a villanyt, de még mielőtt lehunytam volna a szeme, odahajoltam hozzá. Nyomtam egy puszit az arcára, és kisimítottam a tökéletes pofijából a kócos kis fürtjeit. Édesen megmozdította a szája szélét, és mélyen beszívta a levegőt. Megfogta a derekam. Mint a  kis plüssmaciját, maga elé húzott, és szorosan átkarolt. Az arcát a hajamba temette, sóhajtott. Közben a szemét kis sem nyitotta. Nem volt magánál. Azt sem tudta hol van, csak az illatom érezte. Gondolom, így rájött, rossz helyen nem lehet. Szegénykém nagyon elfáradt. Nem csoda. Én nem tudom cipelni a bútorokat, így rámaradt. Persze azért volt segítsége, de nagyrészt ő csinálta. Olyan erős és drága ember. Látni kellett volna, ahogy az izma kidagad (és még ráadásul fel is tűrte a póló ujját), mikor megemelt valamit. Én is olvadtam, mint egy rajongó, pedig már hozzászokhattam volna. Azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok. 

Összegzés:

Én és Harry remekül elvagyunk. Csodás az új házunk, a boltom, és az életünk. Igaz, még szoknom kell, hogy sokan megszólítanak vagy képet kérnek velem, de nem baj. Én nem vagyok sztár, de a szerelmem az, így el kell viselnem. De jól van ez így. Hisz ha Harry nem lenne egy tökéletes énekes és pasi, soha nem találkoztunk volna. Akkor nem kellett volna nekik felügyelő, és nem ismerték volna meg Simon-t, aki összehozott minket velük. Szóval tökéletes ez így, ahogy van. Engem végre bemutatott Harry a nővérének, és az Anyukájának. Megkedveltem őket, és szerintem ők is engem. Gemma nagyon aranyos, és Anne-ne pedig összeszoktunk a konyhában....sajnos fölöslegesen. Ugyanis mikor elmentem hozzájuk, segítettem megcsinálni az ebédet, de szegény Harry annyira izgult, hogy kiborította a kaját, így rendelnünk kellett. De nem lett belőle nagy gond.

 Rebecca és Liam... Mintha a tökéletes párt látnám magam előtt. Hihetetlenül összepasszolnak. Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy egymásnak lettek teremtve. Ugyanazokat a dolgokat szeretik, és szavak nélkül is megértik egymást. Egyszerűen csak élvezik egymás jelenlétét. Mi is így vagyunk ezzel Harry-vel. Rebeccának nagyon jól megy a tánc. Egyéniben is fel szokták kérni, és a csapattal is megy fellépésekre. A szülők, mondanom sem kell, Imádják a gyermekük élettársát. az új kocsiját, a házukat, és persze mindennél jobban szereti Liam-et.

Will és Zayn...nos ők...mintha ugyanazt az embert látnám csak más nemben. Mindketten olyan erősek (kívül-belül), bátrak, és kitartóak..."menők". Nem tudom, jobban megfogalmazni. A pakolásánál előkerült egy régi kép Will-ről még a rossz-korszakából. Ezt csak így emlegetjük. Will teljesen máshogy nézett ki. Kezdjük a hajával...RÓZSASZÍN volt. Wow.
A tetoválásokat pedig már tudtuk. Azokat nem tudta eltűntetni, mint a haját. De nem is bánja. Már megszokta, és szereti őket. A részévé váltak.  Pont, mint Zayn-nek, neki is sok tetkója van. Ez is közös bennük. Hol itt a baj? Mindkettőjüknek voltak gondjaik, de már ott vannak egymásnak, így megoldották. Vagyis Will már régebben megoldotta (hála a táncnak), és most segített Zayn-nek egyenesbe jönni. Most, hogy így belegondolok, egyetlen egyszer nem láttam a turnén Zayn-t cigizni. Lehet elszívott párat, de csak párat. Zayn családja nagyon megkedvelte Will. A kishúgai mindig őt emlegetik, és imádják. Folyamatosan azt szeretnék, ha a lány vigyázna rájuk, és természetesen ennek nincs semmi akadálya. Így közösen bébiszitterednek a kicsik felett. Sajnos Zayn nem ismerkedhet meg Will szüleivel, hisz ők már rég meghaltak, és a nagymamája vigyázott rá, de ő is elhunyt már. Ezért nem volt semmi akadálya, hogy Will egy bentlakásos tánciskolában tanuljon. A szülei halála után következett a rossz-korszak, amit a nagyija nagyon nehezen kezelt, de sikerült helyrejönnie mindennek.
Nekik is meseszép a házuk. Az övék olyan modern és világos.

Vicky és Louis. Mindketten nagyon vicces, mókás és gyerekes egyéniség. Persze jó értelemben. Olyanok mint két kisgyermek. Szeretnek a középpontban lenni, és szórakoztatni. Hiperaktívak, de tudnak komolyan is viselkedni. Ha baj van egyből ugranak, és nem viccelik el a dolgokat. Vicky szülei egyből elfogadták Louis-t, és a fiú családja is megkedvelte a lányt. Louis kishúgai is odavannak érte. Csodaszép házuk van. Ők egyszerre költöztek be Will-ékkel, 5 napra rá, hogy mi berendezkedtünk. Olyan régies, de mégis modern, és elegáns.

Destiny és Niall nagyon jól elvannak. Ők nem olyanok, mint mondjuk Vicky és Will, hogy ugyanolyanok, hanem kiegészítik egymást. Des segít növelni Niall önbizalmát, és elviszi lovagolni a gyerekekhez. Destiny olyan önzetlen, és segítőkész. Azt hiszem ebbe szeretett bele Niall, és persze minden másba is, de ez tűnt fel neki egyből. Ian-nal nagyon jól kijön. Des még nem találkozott Niall szüleivel, hisz Írországban laknak, és nagyon sokat kell tanulnia, így nem utazhatnak el, de már beszélt velük telefonon. Elnyerte a szülők tetszését. Azt mondták nagyon aranyos, kedves lány, és Niall lelkére kötötték, hogy ne engedje el. Hát nem aranyos?! Sokat beszélgettek erről az összeköltözős témáról, így úgy döntöttek, ha Destiny végzett a suliban ők is összeköltöznek. Kérdéses, hogy ehhez mit szól Ian. Bár sokat nem tehet, hisz Des már nagykorú lesz, de azért nem kéne családi viszályt kialakítani. Niall háza egyszerű, de mégis úgy van kialakítva, hogy ha eljön az ideje, ketten lesznek benne.

Angela és Austin felől régen hallottunk, de mostanában ismét egyre többet találkozunk velük. Ők nagyon jól elvannak. Simon kedveli Angelát, és Ian is Austint, szóval nincs ott gond. Angy is még tanul. Austint mintha kicserélték volna. Angy hatására olyan...önfeledten boldog lett.

Megismertem azt a híres Ed-et. Valamelyik nap beszéltünk Liam-mel, és ő említette meg először. Harry egyből fel is hívta. Állítólag nagyon jó barátja, de a turné miatt régen beszéltek. Tényleg nagyon jó zeneszerző, és remek arc is egyben. Hihetetlen jó fej. Elvagyok vele, aminek Harry nagyon örül, hisz jó barátja.

Szóval mindenki tökéletesen elvan a szerelmével. Az élet megy tovább, és milyen jó, hogy megy tovább. Minden gond megoldódik egyszer, ha más nem, az idő segítségével. De a történet itt még koránt sem ér véget...

9 megjegyzés:

  1. Jaaj nagyon jó lett!! A házak mese szépek!! Milyen aranyosak voltal Leahék ^^ Remélem még sokáig nem ér véget. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még tervezek részeket, szóval nyugalom. örülök,hogy tetszik :)

      Törlés
  2. nagyon jó!!*.* örülök hogy nincs vége:)) ne is legyen még sokáig <3:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. még nem lesz vége. még tervezek egy évadot :) csak nagy ugrás jön :P

      Törlés
  3. onedirectionticket.blogspot.com :) ...most kezdtem....de kellenének kommentek :/ nagyon tetszik a blogod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lementettem, majd ha hazaérek elolvasom. De szerintem számíthatsz rám. ;D

      Törlés
  4. Most komolyan megijedtem, hogy vége van. Pedig ne legyen vége. Még nagyon ne! :D
    Ez is jó rész lett. Várom a kövit! :)
    by: http://almoknehavaloravalnak.blogspot.hu/ Bloggerinája :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még nem lesz vége egy ideig. benézek hozzád, ha hazaérek :)

      Törlés