2012. július 23., hétfő

43. ~Nagy bejelentések.*


Sajnálom, hogy várnotok kellett, de volt egy kis bonyodalom a családban. : ( A nagyszüleim baleseteztek, és a nap nagy részében náluk vagyok és ápolom mamám. van egy bordatörése. Elnézéseteket kérem, ha kések egy résszel. Remélem meg értitek, és nem haragszotok meg rám.: / Jó szórakozást az új részhez: )

Ui.: Nézzétek meg a Szereplőket.*, mert frissítettem: ) 

43. ~Nagy bejelentések.*

Rebecca szemszögéből:

Leah előrefurakodott, hogy megnézze mi ez a nagy kavarodás. Eltűnt a sok lány között. Én is elkezdtem előre törni, de a másik oldalon. Ott kevesebbnek tűnt az ember. És a számomra legkedvesebb arccal találtam szembe magam.
- Liam? - mosolyodtam el.
- Rebecca. - mosolygott vissza, és látszott rajta a megdöbbenés.
Hirtelen Harry felállt az asztal másik végéről, és elkezdett rohanni ki a rajongók között. Nem tudom, mi történhetett. Visszafordultam Liam fele.
- Te meg hogyhogy itt vagy? - állt fel a fiú.
- Shoppingolunk Leah-val.
- Minden estre jó, hogy itt vagy. - mondta, mikor leért hozzám, majd megölelt , és végül nyomott egy puszit az arcomra. Én csak mosolyogtam.
- Ahw. - jött a rajongóktól.
- El tudnál viselni engem ennek az őrületnek az ellenére? Úgy értem szabad?  - kérdezte tőlem a fiú, miközben a rajongók felé vetett egy pillantást.
Rájöttem mire akar kilyukadni. Az érdekli, hogy képes lennék-e elviselni a rajongókat, a médiát és a kamerákat, ha bejelenti, együtt vagyunk.
- Szeretlek. Persze, hogy szabad. Minden őrültség ellenére elvisellek. - mosolyogtam.
Ő is elmosolyogott, majd nyomott egy csókot az arcomra, és felhúzott az emelvényre az asztal mögé.
- Kaphatok egy kis csendet? - kérdezte Liam. Mindenki elhallgatott, és oda fordult felénk. Még a fiúk is. - Fontos bejelentésem van. Ez a lány itt mellettem Rebecca. Ugye milyen gyönyörű?! Ő egy csodás lány, és én hihetetlenül szeretem. - lett egy kis sugdolózás, de hamar abba maradt. - Na de a lényeg, hogy szeretném bejelenteni, Ő az ÉN barátnőm. - hangsúlyozta az ÉN szót. - És ez most azoknak a pasiknak szólt, akik szemet vetettek ez én Csipkerózsikámra. - nevetett, átkarolta a derekam, és magához húzott.
Mindenki szakadt. Még belőlem is kibukott a nevetés, majd a szemébe néztem.
- Bolond. - csóváltam a fejem, és mosolyogtam. Megrántotta a vállát, majd nyomott egy apró csókot a számra. A rajongót szinte elolvadtak. Még szerencse, hogy Liam se szereti, mikor sokan néznek minket csók közbe. Én se vagyok oda érte. Mikor eltávolodtunk ettől a pár másodpercig tartó csóktól hatalmas sikítás lett. 


Harry szemszögéből:

- Harry kérlek mondd el nekünk! Mi vagyunk a legnagyobb rajongóid. Tudjuk, hogy nem örülnél, ha a média bármit is megtudna, szóval ha olyan nem mondjuk el. - faggatott tovább a két aranyos lány. Meglepően egyformák voltak. Biztatóak voltak a szavaik, ezért hittem nekik.
- Tudjátok, ez az egész nagyon bonyolult. Valami olyat tettem Leah-val, amit nem bocsájt meg nekem soha. - hajtottam le a fejem.
- Mit tettél? Nem vagy te gonosz, hogy annyira megbántsd. - tette egyikük a vállamra a kezét.
- De. Ez tényleg gonoszság, és most mindenkinek meg lesz a véleménye rólam. De Leah-nak főleg.
- De mit tettél?
- Megcsaltam. - suttogtam. - Pedig annyira szeretem. Nem tudom, hogy tehettem. Sokat ittam. Semmire nem emlékszem. - javítottam.
- Jaj Harry. Hogy tehetted?! - csóválta a fejét az egyikük.
- Kivel? - kérdezte a másikuk.
- Caroline-nal. - leesett az álluk.
- Huh. Hát sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de sajnálom Leah Crawfordot. De téged is nagyon, de ez… - dadogott a lány. Gondolom nem akart csúnya jelzővel illetni, bár megérdemeltem volna.
- …durva… - fejezte be a másik.
- Mondjátok ki nyugodtan. Tudom, hogy nem akartok vagy mertek rám csúnyát mondani, de megértem. Remélem azért nem fogtok megutálni. Én tényleg nem akartam. - hunytam le a szemem.
- Harry. Te egy nagyon jó ember vagy. Hidd el nekem. Megértem. - simogatta meg finoman a karom az egyik lány. Nem is voltak annyira fiatalok. Velem egy korúak lehettek.
- Nem fogunk megutálni. A rajongók továbbra is szeretni fognak titeket. Ha emiatt megutálják kedvencük, hát üzennék nekik szívesen valamit. - fejezte ki magát finoman.
- Amúgy miért ültél itt? Még mindig nem tudjuk. - mosolygott szelíden, aki a karom simogatta.
- Leah és Rebecca vásároltak, és egyszer csak vele szembe találtam magam. Meglepődött, majd elrohant a mosdók fele, de én hamarabb ideértem, és itt vártam. Szegény nagyon sírt, mikor megláttam. A szemfestéke szépen elfolyt. Ezt én tettem vele. Úgy gondoltam Ő se bánja, így megcsókoltam. De utána azt mondta meg ne merjem ezt még egyszer tenni, és elrohant szintén sírva. Szeretem, és nem bírom így látni. Lányok mit tegyek?
- Oh jaj. - állt el a szavuk.
- Én biztos vagyok benne, hogy el kell mondanod a médiának. Ha más nem, Leah kedvéért. Képzeld el, hogy megy az utcán és azzal nyaggatják: "Ugye te vagy Harry Styles barátnője?" - utánozott egy rajongót. - Fix, hogy elkezdene sírni, és csak neki lenne még rosszabb.
- Igazatok van. Be kell jelentenem. - húztam el a szám. - Köszönöm lányok. Még a nevetek se tudom.
- Én Angela vagyok. - mondta a magasabb.
- Én Destiny. Ikrek vagyunk.

- Köszönöm Angela és Destiny. Meg fogom hálálni. Megadnátok a számotok?
- Persze. - lediktálták a számuk, és én is megadtam az enyém. Pedig ez nálam kényes ügy. Nagyon figyelek, hogy rajongók ne szerezzék meg a számom, de most kivételt tettem. Ők nagyon aranyosak.
- Elkísértek? - mosolyogtam.
Bólintottam, majd elindultunk az emelvény fele.

Ott éppen Rebecca és Liam smárolt. Biztos bejelentették, hogy együtt vannak. Csúcs. Egy járás és egy szakítás bejelentése egy napon. Felmentem az asztal elé. A lányok lent elém álltak, és bíztatóan mosolyogtak.
- Bejelentettétek? - súgtam oda Liam-nek mikor végeztek, és Rebecca lement a színpadról.
Bólintott, és mosolygott. Én is bólintottam, és belekezdtem.
- Én is szeretnék valamit mondani. Sajnos Leah és én szakítottunk. Nem az Ő hibája, szóval kérlek ne haragudjatok rá. - Angela és Destiny elismerően mosolyogtak, és bólogattak, Liam pedig a vállamra tette a kezét. - Van két lány, aki nagyon sokat segített, hogy ezt be jelentsem. Még csak most találkoztunk, de tudom, hogy nagyszerű lányok. Angela! Destiny! Feljönnétek? - kikerekedett szemmel álltak lent. Majd kinyújtottam feléjük az ép kezem, és felhúztam őket az emelvényre. - Még egyszer köszönöm lányok. Még találkozunk. - mondtam, majd lementek. Integettünk nekik, aztán kimentek a plázából.

Megkönnyebbülés volt elmondani. Nem lettek velem ellenségesek. Továbbra is kértek puszit, vagy ölelést. De nem lett sokkal jobb kedvem. És ezt még mindig nem mutattam. Aztán olyan fél 8 fele vége lett, és mehettünk haza. Egyből bedőltem az ágyba. Nem volt rám jellemző ez a hamar elalvás, de a színjáték nagyon  kimerített. Nem adhatom önmagam. Muszáj mosolyognom, és játszanom az tökéletes, boldog, kiegyensúlyozott sztárt.

Leah szemszögéből:

Elrohantam. Nem bírtam ezt tovább. A második emeleti mosó felé vettem az irányt. Ott hátha nyugodtan rendbe tudom szedni magam. Sikerült. Végre megint normális kinézetem lett. Éppen egy kevés púdert tettem az arcomra, hogy biztos minden rendbe legyen, mikor csörgött a telefonom.
- Basszus. - kaptam a táskámhoz. "Meg kell változtatnom a csengőhangom!" Gondoltam, mivel a WMYB indult be. Még szerencse, hogy azt Liam kezdi. Felvettem.
- Szia Leah. Hol vagy? - hallottam Rebecca hangját.
- A második emeleti mosdóban. Az előtte lévő padon találkozunk, rendben?
- Oké. - és kinyomta.

Kimentem, és leültem. Majd megláttam barátnőmet gyors léptekkel közeledni.
- Hogyhogy itt vagy?
- Tudodkivel találtam szembe magam, és…- elmondtam neki.
- Szegénykém. Sajnálom. Csak hogy tudd, Har…tudodki bejelentette, hogy már nem vagytok együtt. - dörzsölte meg a hátam. Megint gyűltek a szemembe a könnyek. Észrevette. - De ezért nehogy sírj. Legalább már mindenki tudja, és nem nyaggatnak.
Bólintottam, és visszanyeltem a könnyeim.
- Menjünk haza. Már nincs kedvem vásárolni, és fél 6 van. - álltam fel.

Elindultunk ki. Fogtunk egy taxit, és megadtuk neki a házszámot. Végre otthon édes otthon. Betettünk egy kevésbé romantikus filmet, és elkezdtük…pontosabban kezdtem zabálni a csokit és a Nutellát. Egyszer csak csengettek.

6 megjegyzés:

  1. Szegény Leah!!!...de azért Harryt is sajnálom!...nagyon jo lett ez is mint a többi! :D..jöhet a kövi! :D <3

    VálaszTörlés
  2. NAgyon jóó!!Ahogy tudod hozd a következőt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. holnap lesz fent:)köszönöm a komit. őrizd meg jószokásod<3

      Törlés
  3. de jó lett *o* :) Szegény Leah... Harry-t akárhogy is sajnálom,akkor sem mentség semmire,hogy részeg volt...
    De azért remélem kibékülnek :D
    nem csalódtam benned,ismét remek fejezettel álltál elő :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó nagyon köszönöm. El se hiszed milyen jó érzéssel tölt el ezeknek a soroknak az olvasása. *-* <3

      Törlés